Britiske bobler? Bring it on!

Del på Facebook

Jeg svever ennå! Selv om det er noen dager siden jeg kom hjem fra min første Escape-tur med engelske bobler på menyen.

Selvsagt visste jeg at det ville bli en opplevelse å besøke noen av de aller fremste vin-produsentene i England. At shopping i London også er en opplevelse, trengte heller ingen fortelle meg. Men det som sitter under huden på meg ennå er landskapet. Åsene som foldet seg ut på hver side av de små landsby-veiene. Hagene. De små mursteinshusene med stråtak og rosebusker som nesten vokste over dem. Synet tok pusten fra meg. Det var som å befinne seg midt i en Jane Austen-roman.

Dypdykk i musserende viner

Likevel var det vinen som stod i sentrum. Reiser du med meg, sørger jeg for at du samtidig blir en bedre vinsmaker. Jeg legger inn bolker der vi dypdykker ned i de musserende vinene. Slik lærer du å gjenkjenne kvalitet og skille de ulike stilene fra hverandre. Akkurat det blir nyttig når du står med noen av verdens beste bobler i glasset. For hvorfor er de så bra? Det hjelper jeg deg å forstå. Slik åpner vi samtidig en helt ny, sensorisk verden.

Engelsk varme og humor

Ikke et vondt ord om champagne. Men på mine reiser dit, holdes ofte en mer formell tone. I England blir vi invitert helt inn. Med humor, varme og glimt i øyet får vi innpass. Disse møtene med menneskene som faktisk lager vinene kommer du til å huske lenge.

Jeg kan nesten ikke vente med å dra tilbake. Vil du bli med meg på neste tur? Sees på flyplassen. Jeg har gjort alt klart.

Hilsen Ingvild Tennfjord.


 

Interessert? Besøk “Fin Vin og Brennevin”

Tirsdag 21. januar arrangerer Norske Vinklubbers Forbund, i samarbeid med Media Digital og magasinet Vin & Brennevin, for andre gang messen “Fin Vin og Brennevin” i Oslo Militære Samfunds  ærverdige lokaler. Et 30-talls utstillere innen vin og brennevin er samlet på en flate, og du vil her ha mulighet til å smake et hundretalls forskjellige viner og brenneviner, i tillegg til Escape Travel som arrangerer en rekke turer for deg som er interessert i vin.

Escape Travel er bare en av de mange spennende utstillerne som du kan møte på messen “Fin Vin og Brennevin”. 

For mer informasjon og påmelding, klikk her.

 

Medlem av vinklubb tilsluttet NVkF?

Bruk rabattkode nvkf2020 og få kr. 100,- i rabatt per person ved bestilling senest 5. januar. Fra og med 6. januar er rabatten kr. 50,- per person.