Eksklusiv smaking av Henri Bourgeois Sancerre-viner

Del på Facebook

Arnaud Bourgeois og hans familie eier og driver det anerkjente vinhuset Henri Bourgeois som har base i Loiredalen i Frankrike. Familien er mest kjent for sine høyt ansette Sancerre-viner som har vunnet flere priser hvert år siden Henri Bourgeois lagde sin første vin for 10 generasjoner siden. Alle i familien er fortsatt lidenskapelig involvert, og bringer kjærlighet og ekspertise til vin med kompromissløs kvalitet.

Arnaud Bourgeois vil presentere følgende viner:

  • Henri Bourgeois Petit Bourgeois Sauvignon Blanc
  • Henri Bourgeois Rosé de Pinot Noir
  • Henri Bourgeois Sancerre Grande Reserve
  • Henri Bourgeois Sancerre Rosé Les Baronnes
  • Henri Bourgeois Sancerre Le MD de Bourgeois
  • Henri Bourgeois Sancerre La Bourgeois

Mandag 22. mai arrangerer Norske Vinklubbers Forbund for 12te gang Oslo Mat- og Vinmesse i Gamle Logens ærverdige lokaler. Her har vi samlet nesten 60 utstillere innen vin, mat og andre spennende bransjer. Du vil her ha mulighet til å smake et hundretalls forskjellige viner, kortreiste matspesialiteter, eksklusive olivenoljer og mye annet spennende.

«Master Class med Henri Bourgeois fra Loirer», som er omtalt over, er bare et av de mange spennende seminarene og master classene som arrangeres denne ettermiddagen, hvor det i tillegg til et interessant foredrag også blir smaksprøver.

Seminar og master class melder du deg på samtidig med messen, klikk her for mer informasjon og påmelding.