Eksklusivt abonnementstilbud for våre medlemmer

Del på Facebook

Maison Mat og Vin har vært igjennom en «makeover», og møter 2015 med nytt design og et mer moderne uttrykk.

– Vi har fått noen nye faste spalter og bidragsytere, samtidig som vi har beholdt det beste innholdet og den høye kvaliteten, sier redaksjonssjef Tone Amundsen Nyvold.

Interessen for god mat og drikke har aldri vært større enn det den er nå. I motsetning til tidligere, er nordmenn nå mer opptatt av kvalitet enn pris.

– Det er også et stort fokus på kortreist mat og rene produkter. Vi i Mat & Vin fokuserer derfor i større grad på norske produsenter, og vil vise det flotte mangfoldet vi har fått i Norge de siste årene, sier Amundsen Nyvold. – Og som tidligere blir det mange gode oppskrifter med drikketips til, lover hun.

 

Eksklusivt medlemstilbud

Som medlem av NVKF får du nå fast 50 % rabatt på et årsabonnement på Maison Mat og Vin. om medlem er din pris 194,50 kr pr år. Ordinær pris for et år, 7 utgaver, er 389 kr.

For å benytte deg av medlemstilbudet må du sjekke nyhetsbrevet fra Norske Vinklubbers Forbund. Her vil du i de neste nyhetsbrevene finne kodeord for enkel bestilling via din mobiltelefon, samt kupongnummer dersom du ønsker å bestille via e-post. Abonnerer du allerede, så kan du benytte samme framgangsmåte for å endre dine betingelser.

Maison Mat & Vin finnes på Ipad, Facebook (over 3000 følgere) og Instagram (nærmere 3000 følgere). Følg gjerne magasinet der!