Meld deg på vår store Bordeaux-smaking i Posthallen, Oslo

Del på Facebook

Tirsdag 1. september er det igjen klar for Bordeauxsmaking i Oslo, denne gangen i ærverdige Posthallen. 29 Grand Cru vinslott fra Bordeaux tar med seg en rekke av sine beste årganger fra de siste 15 årene og dette blir en anledning til å smake over 70 ulike viner fra alle de store regionen i Bordeaux.

 

Master Class og Winemakers Dinner utsolgt!

Interessen for Bordeaux er stor, og messens to «Master Classes» er allerede fulltegnet. Det samme er også Wine Makers Dinner som arrangeres i etterkant av messen.

Gå ikke glipp av muligheten til å fordype deg i Bordeaux, vær rask med å melde deg på årets store Bordeaux-messe. Benytt anledningen til å smake vinene før du handler de på Vinmonopolet, samtlige av messens viner er representert på Vinmonopolets lister og er tilgjengelig for bestilling.

 

Bli bedre kjent med Bordeaux

Hvorfor ikke ta med venner og/eller kollegaer? Bordeauxmessen er en glimrende anledning til å bli bedre kjent med Bordeaux og distriktets mange viner. her har man en unik anledning til å smake et bredt utvalg av viner, diskutere vinene med andre vininteresserte og, ikke minst, treffe menneskene som står bak vinene.

 

Velkommen til Posthallen Restaurant, Prinsensgate 8, Oslo. Dørene er åpne fra kl.16.00 – 19.30.

 

For mer informasjon og påmelding, klikk her.