Oslo – Firenze – Oslo, dag 3

Del på Facebook

Defor er det alltid hyggelig å reise til Italia. Etter to dager i bil, kunne vi i går kjøre gjennom Brennerpasset og fortsette inn i Italia. Vi ankom Trento ved 18-tiden. Hotell var ikke bestilt, men tastet inn GRAND HOTEL på GPS’en, og lot oss geleide dit. Det viste seg å være en fire-stjernes hotell, til en hyggelig pris (EUR 90,- for dobbeltrom), inkl. frokost. Grand Hotel Trento  var meget innbydende, med hyggelig betjening, og ikke minst en stor og god frokost.

Trento er en universitetsby, noen som kanskje kunne forklare det store antall av unge mennesker som var ute denne kvelden. Vi fant oss godt til rette på Pasi Bars store uteservering,  bare et par korte steinkast fra hotellet vårt.  I og med at vi ankom baren midt i aperitivo-tiden, så fulgte det  fulgte noen små kanapeer sammen med vinen.Ikke var det noe å si på prisen heller, kun EUR 5,-.

 

Middag inntok vi på Ristorante Paletti, hvor vi bestilte «Fettucine di timo ai finferli en formaggio», – pasta med skogsopp, timian og kraft av viltkjøtt, med husets vin til. Begge deler ble for meg en nedtur. Riktignok var pastaen riktig kokt, akkurat passe al dente, men tilbehøret ga ikke nok smak, og retten ble en heller kjedelig og smakløs affære. Husets rødvin var vanskelig å si noe positivt om, til det var den for varm, nesten kokt. Vi valgte derfor å avslutte kvelden der vi begynte, på Pasi Bar, med et glass chardonnay.