Screenshot, Ipad

Vi har oppdatert hjemmesidene våre

Del på Facebook

Forrige uke publiserte vi en oppdatert versjon av våre hjemmesider. Rent visuelt så har vi valgt en lysere og mer tidsriktig design på sidene, uten at dette har gått på bekostning av innholdet.

Den største endringen finner du når du åpner sidene våre på tablet eller mobiltelefon.Våre hjemmesider er nå responsive, det vil si at de tilpasser seg den skjermen de vises på. Dermed er det lettere å lese artiklene på f.eks. din mobiltelefon – du behøver ikke lenger å zoome inn på teksten. Prøv også å snu på tablet’en din, eller mobiltelefonen din, så vil du se at innholdet tilpasser seg automatisk om det er i stående format eller liggende format.

Vi regner med at sidene våre vil bli enda mer attraktive i tiden som kommer. Derfor har vi også gjort plass til to annonseplasser, en liggende rett under hovedsaken, og en stående (skyskraper som det også kalles) på høyre side. Disse plassene er tilgjengelige for alle annonsører, så lenge annonsen holder seg innenfor reglene for markedsføring.

Vi håper at du blir godt fornøyd med sidene, og tar gjerne i mot ris og ros.

Følger du oss på Facebook? I skrivende stund er det 998 som følger oss her.  På Facebook-sidene legger vi ut artiklene våre, arrangementene våre, samt annet som kan være av interesse for våre medlemmer. Her kan også våre medlemmer og medlemsklubber legge ut informasjon om egne arrangementer, dog vi tar forbehold om å stoppe innlegg med klare kommersielle interesser.