Vi knytter til oss nok en vinskribent i toppklassen.

Del på Facebook

Det var en gang en norsk-israelsk Nesoddjente som i starten på russetiden bestemte seg for å gjøre det motsatte av alle medstudentene. Alkohol var ut! Mange år og et langt utenlandsopphold senere var hun tilbake i Norge og startet sin karriere i restaurantbransjen. Der fikk pipen en annen lyd. Denne nye, spennende verden full av smaker, dufter og inntrykk gjorde at interessen for alkoholholdig drikke snudde. Viner skulle sniffes, smakes og nytes, både med og uten mat.

Etter ni lange år som servitør var det tid for å ta steget inn i sommelierenes verden i 2010. Lite visste hun om at dette første steget skulle føre til endeløse timer med vinstudier og titlene nordisk og norsk mester for vinkelnere i henholdsvis 2012 og 2013.

I tillegg til konkurransene gikk dagene med til å bygge vinkjellere for både private og restauranter hos Vinoteca. Men det som skulle vise seg å være det hun brente mest for var å dele kunnskapen med andre. Så en sommerdag i august 2014 kom tanken som lyn fra klar himmel: hvorfor ikke starte sin egen business? Som tenkt, så gjort. 1. januar 2015 stod hun på egne ben, skribent- og kursvirksomhet for både vininteresserte konsumenter og restaurantbransjen stod på agendaen. Seks måneder senere skal kunnskap deles med 2300 ivrige vinentusiaster her på NVkFs nettside.