Forventninger til Juliusspital

Del på Facebook

Det var denne sommeren min kone og jeg la i vei nedover Europa med en sliten Ford Taunus, en bil som ikke lot seg starte uten at en av oss stod med hodet under panseret og kakket på starteren samtidig som den andre vred om nøkkelen. Trass i startproblemer og en sprukken vannpumpe kom vi oss til Roma og tilbake. En herlig tur!

På hjemturen stoppet vi i Würzburg, uten annen kjennskap til byen enn at den var flott. Tilfeldigvis fant vi et hotell ikke langt unna Juliusspital, og bestemte oss for å spise lunsj i restauranten der. Siden vi var i Tyskland, så valgte vi Bratwürst og Sauerkraut , og vi prøvde tre fire av de lokale vinene. Måltidet var såpass godt, at vi kom tilbake til middag, nok en gang valgte vi Bratwürst og Sauerkraut, og fortsatte å prøve ut de lokale vinene.

Vinkartet var omfattende, så enden på visa ble at vi også de neste to dagene inntok både lunsj og middag her, med Bratwürst og Sauerkraut, samt fortsatt jobbing med vinkartet.  Vi kom oss dessverre ikke gjennom vinutvalget disse tre dagene, men jeg har stadig planer om å returnere til Würzburg for å gjøre ferdig jobben.

Det var derfor med stor glede vi i Golia Vinklubb kunne ønske velkommen til en smaking av Juliusspitals viner,en smaking ledet av Tania Strätz fra Juliusspital, samt Hedda Nedler Haugen fra Record Vinimport.
Selve smakingen kan du lese om i neste nummer av Bulletin.