Bli kjent med Romania og rumensk vin.

Del på Facebook

Hvorfor ikke legge neste vintur med gjengen til Romania? Landet har mange dedikerte vinprodusenter og en oppvåkende interesse for landets vin utenfor Romania er med på å drive kvaliteten opp, årgang for årgang. Kjente produsenter som f.eks. Marchese Antinori har investert i vinmarker, og er med på å øke både kvalitet og profesjonalitet.

Romania byr på mye forskjellig og har noe for alle og enhver; Transilvania er i følge Lonely Planet en av verdens mest attraktive reisemål. CNN TRAVEL anbefaler også Romania som reisemål. Bucuresti er en av Europas billigste hovedsteder og tilbyr mange severdigheter, et svært aktivt kultur – og uteliv – og shopping til lave priser i store moderne varehus.

Prins Charles har promotert Romania i mange år. Han har egne boliger og prosjekter på den rumenske landsbygda som han oppsøker flere ganger i året som privatperson. Agroturisme har fått et unikt oppsving i Romania og turister fra hele verden besøker nå småbygder i Transilvania, rumenske Moldova eller Karpatene hvor tradisjonene lever videre fra generasjon til generasjon.

 

VisitRomania.no

VisitRomania.No vil gjerne bringe nordmenn til Romania, et Romania som er anderledes – et vennlig, gjestfritt og fascinerende land som det er lett å bli glad I som turist. Hva med å kombinere vingårdsbesøkene med badeferie ved Svarthavet, karpefiske i Donaudeltaet, sykkelturer i Karpatene eller rundturer på jakt etter Dracula. Kanskje frister gjørmebad i salte innsjøer og spaferie – med besøk i Europas største wellnesskompleks i den rumenske hovedstaden, eller pub – og klubbrunder i rumenske storbyer.

VisitRomania.No tilbyr både feriepakker og feriepakker som kan tilpasses den enkelte turist eller gruppe av turister, eller også turer basert på klare ønsker fra den individuelle kunde.

 

Oslo vin- og matmesse

VisitRomania.no treffer du på Oslo Vin og Matmesse som arrangeres på Gamle Logen i Oslo, torsdag 13. juni. Her treffer du også mange innen vin,  mat og annet. Du kan smake på alle produkter, og mange har også gode messetilbud (ikke alkoholholdige varer, dessverre).

Klikk her for mer informasjon og påmelding.