«Le nez du vin»

Del på Facebook

Har du ikke nese for vin?

Få nese for god vin, og bli en mester på å beskrive det du drikker! Sjekk ut de berømte  Aromasettene fra Jean Lenoir på vår stand. Vi har settene som inneholder 6 flasker og helt opp til Masterkit med 54 aromaer. Perfekt gaveide til alle vinelskere, og selvsagt til alle som er glade i vin og til vinklubber.

 

Har du ikke lest «Vindunderlig» ennå?

På Oslo Vin- og matmesse treffer du forfatteren selv, Nicolas  Mahé de Berdouaré . Det blir også mulig å kjøpe vinboken «Vindunderlig» signert av forfatteren selv, Nicolas  Mahé de Berdouaré, til en veldig  god messepris. Dette er hans 3. vinbok!

 

Nyheter for sesongen

Vinhuset NoFra AS vil presentere både nyheter og eksisterende viner som egner seg spesielt godt for sommersesongen, og du kan smake viner fra disse produsentene: Champagne Drappier,  Louis Max, Vinultra, Château Guiraud, Château Sainte Roseine, Domaine Montrose, Venegazzu, Alphonse Mellot  og mye mer….

 

Møt Nicolas Mahé de Berdouaré på Oslo Vin- og matmesse

Nicolas treffer du på Gamle Logen 13. juni, når Oslo Vin- og matmesse arrangeres. I tillegg treffer du en rekke andre importører, som alle har med seg flotte viner du kan smake på.
For mer informasjon og påmelding, klikk her.