Møt familieselskapet AMKA

Del på Facebook

AMKA er et familieselskap som ble startet i Danmark i 1978 av ekteparet Anne Marie og Karsten Søndergaard.

I dag er AMKA Gruppen representert i 10 land, hovedsakelig i Nord-Europa, men de eier også vingården Quinta do Pegó i Portugal. I Norge distribuerer AMKA, sammen med datterselskapet Beer Enthusiast, kvalitetsvin, håndtverksøl og brennevin fra hele verden til barer, restauranter og hoteller i hele landet, men hovedfokuset ligger på Vinmonopolet. Selskapet har ni ansatte fordelt på Oslo og Trondheim med hovedkontor på Torshov i Oslo.

Under årets Mat- og Vinmesse vil AMKA fokusere på sesongens viner og vil ha med et godt utvalg av lyse og lette viner samt litt rødt som passer godt til sommerens grillfester og regnværsdager. Et av høydepunktene vil være den tyske produsenten Weingut Korrell fra Nahe. Korrell er en liten familieprodusent som bl.a. produserer fruktige og mineralske rieslinger i den spennende regionen Nahe. De har mottatt flere utmerkelser for sine viner. Vinen har vært tilgjengelige i Norge siden mars og har allerede fått god mottakelse!

 

AMKA møter du på Oslo Vin- og matmesse

AMKA er en av de importørene du kan stifte bekjentskap med Oslo Vin- og matmesse som arrangeres 13. juni på Gamle Logen i Oslo. For mer informasjon og kjøp av billetter, klikk her.