Fishwives Club Merlot passer bra til til søndagskvelden med fyr på peisen. Foto: Benedicte Teigen Gude

Perfekt for årstiden, sier produsenten

Del på Facebook

Ja, vi har hørt det før. Produsenter som omtaler egen vin som helt unik. Produsenten av ukens vin anbefaler faktisk at du setter deg i en god stol, tenner stearinlys og tenner opp i peisen.  Og det var det vi trengte forrige søndag, da tåka hang tett og lav, regnet pisket mot ruta og vinden ulte rundt hushjørnet. Stemningen var med andre ord helt rett for å prøve denne vinen, som også har en etikett som tiltrakk vår oppmerksomhet. Vi har testet The Fishwives Club Merlot.

Fishwives Club Merlot passer bra til til søndagskvelden med fyr på peisen. Foto: Benedicte Teigen Gude

I det vi heller vinen opp i glasset velter det ut deilige dufter av varme, saftige mørke bær og vi gjenkjente både saftige plummer, boysenbær, vanilje og røyk, kanskje et snev av mørk sjokolade og et hint av krydder. Runde tanniner balanseres med passe syre og en fruktdreven finish med tydelig preg av kirsebær. En deilig munnfølelse og perfekt til søndagskvelden med fyr på peisen.

En god vin med en produsent som skriver levende om opplevelsen vinen vil gi deg og vi ble ikke skuffet – og blir du som oss nysgjerrig på historien bak etiketten som definitivt står ut i mengden av slott og klassiske etiketter, les hele historien på thefishwivesclub.co.za!

Vinen koster bare 150 kroner og er verdt hver krone – akkurat som produsenten lover «handmade wines bottled and proved to be worth every bit [eller kanskje zip]».

Vinen er mottatt av Ekjord AS og er tilgjengelig på Vinmonopolet.