Ronzano er vingården som har alt.

Del på Facebook

I alle fall er det mange som er av den oppfatning.

Ronzano inkarnerer det Piemonte er mest kjent for, – økologisk kjøtt fra grønne enger, trøfler i skogsområdene, og deilige viner fra vinmarkene i høydedragene over gården i Val Cioccare, langs den eldgamle veien mellom Asti og Nizza i Piemonte. De lager fruktige og elegante viner som skapt for rene og elegante matretter Det være seg pasta, kjøtt eller saftige salater. Enolog Marco Ronzano og medarbeider Eleonora Mondo tar turen til Oslo og er tilstede på Oslo Vin- og matmesse som arrangeres på Gamle Logen 13. juni.

 

Master Class

For at du selv skal oppleve vinene best mulig, så arrangerer de en Master Class på messen. De har med seg til smakingen sin Barbera d’Asti, Langhe Nebbiolo, Barbaresco og den hvite Cortesen, viner som karakteriseres av sin enkle nære eleganse, søte tanniner, balansert syre og fine ettersmaker av skogsbær. I tillegg til vinene, så tar de med seg et lite knippe sorte trøfler, panchetta, parmesan og akasiehonning for at deltagerne på Master class’en skal få et lite inntrykk av hva som venter dem som besøker dem på gården.

Møt Ronzano på Oslo Vin- og matmesse

Ronzano er en av de mange produsentene du treffer på Oslo Vin- og matmesse som arrangeres 13. juni på Gamle Logen i Oslo.
For mer informasjon og kjøp av billetter, klikk her.