Arons kan kniver!

Del på Facebook

De siste årene har de årene også tatt inn andre varer som de mener hører til på et kjøkken hos den kvalitetsbevisste og matglade kokk. Arons mener at godt arbeidsverktøy er halve jobben uansett hvor flotte råvarer du har for hånden.

Arons har importert og distribuert japanske kokkekniver siden 1990, og Masahiro er det knivmerket som har fulgt dem hele veien. I 2008 etablerte de selskapet Arons AS og har i årenes løp komplementert sortimentet med flere spennende knivserier, alle av ypperste kvalitet.

Arons har kniver og utstyr for både hobbykokker, entusiasten og de proffe. Snakk med dem hvis du ønsker å utstyre ditt kjøkken med topp kvalitets kniver.

Knivene selges i utvalgte butikker, på deres nettside, samt på Oslo Vin- og matmesse.

 

Interessert? Besøk Oslo Vin- og matmesse

Onsdag 6. juni arrangerer Norske Vinklubbers Forbund for 13de gang sin vin- og matmesse i Gamle Logens ærverdige lokaler. Her har vi samlet nesten 60 utstillere innen vin, mat og andre spennende bransjer. Du vil her ha mulighet til å smake et hundretalls forskjellige viner, kortreiste matspesialiteter, eksklusive olivenoljer og mye annet spennende.

Arons AS er bare en av de mange spennende utstillerne som du kan møte på Oslo Mat- og Vinmesse. I tillegg til de mange utstillerne, så arrangerer vi en rekke seminarer og master class.

For mer informasjon og påmelding, klikk her.