Anneli Chili flagga

Chile tar plass

Del på Facebook

Chile er et langt og smalt land som grenser til Andesfjellene på den ene siden og Stillehavet på den andre. Landet består av alt fra isbreer og ørken, til fjellandskap og kystklima. Et vindyrkingsparadis.

En sterk trend i dagens Chile er å satse på dyrking av druer i de kjøligere områdene fordi dette klimaet bidrar til å få opp elegansen i vinene. De er friskere og har mindre alkohol enn tidligere. Chile produserer viner med økt kvalitet på lik linje med de beste vinhusene i Europa og i Norge

Mandag 22. mai arrangerer Norske Vinklubbers Forbund for 12te gang Oslo Mat- og Vinmesse i Gamle Logens ærverdige lokaler. Her har vi samlet nesten 60 utstillere innen vin, mat og andre spennende bransjer. Du vil her ha mulighet til å smake et hundretalls forskjellige viner, kortreiste matspesialiteter, eksklusive olivenoljer og mye annet spennende.

«Chile tar plass», som er omtalt over, er bare et av de mange spennende seminarene og master classene som arrangeres denne ettermiddagen, hvor det i tillegg til et interessant foredrag også blir smaksprøver.

Seminar og master class melder du deg på samtidig med messen, klikk her for mer informasjon og påmelding.