– For å lage gode viner er det essensielt å forstå vingårdene dine, sier Philipp Kuhn, og legger til at hans filosofi som vinmaker er enkel: Elsk livet og nyt det med god vin!
Vil du høre mer om Philipp Kuhn og gå i dybden på tre av hans viner, så har du anledning nå.
Seminarprogrammet for «Fin Vin & Brennevin» er nå klart.
Nå kan du melde deg på spennende smakinger, master class og seminarer. I løpet av messen «Fin Vin & Brennevin» vil det bli arrangert flere spennende seminarer, uten ekstra kostnad for deg som deltaker. Hvert seminar varer ca 30 minutter og kun 24 personer kan delta. Av erfaring vet vi at seminarene er populære, så vi anbefaler deg å være tidlig ute.
Seminarrom 1
- 17:00 – Bli kjent med Delorme , en av Norges mest solgte Cremant de Bourgogne
- 18.00 – Hva har glasset å si for oppfattelsen av vinen?
Riedels Skandinavia-ansvarlige Matt Knight holder glass-smaking med serien Performance - 19:00 – Sigurd Wongraven
Møt musikeren og vinmakeren Sigurd Wongraven og smak noen av hans bejublede viner
Seminarrom 2
- 17:00 – Cognac seminar med Remy Martin
Seminaret holdes av Marthe Bøhn Master Blender - 18.00 – Master class med Philipp Kuhn
Bli kjent med Philipp Kuhns viner. - 19:00 – Barolo; – tradisjonalister vs modernister – Dessverre fulltegnet!
Lars Rein-Helliesen gir deg et innblikk i de to rådende retningene innen Barolo
For mer informasjon om messen, samt billetter og påmelding til seminarer, klikk på denne linken.