Ett eneste glass til alle typer vin!

Del på Facebook

Når enestående vinekspertise fra Master of Wine Jancis Robinson møter raffinert designkunst signert Richard Brendon i London, tas vinopplevelsen til nye høyder. 

Glasset fra Jancis Robinson x Richard Brendon er strengt tatt det eneste glasset du behøver å ha i skapet. Glasset er nemlig perfekt utformet til å håndtere alle typer vin, uansett druetype og enten du skjenker rødt, hvitt eller musserende. På jancisrobinson.com kan du lese Jancis sine betraktninger om prosjektet.

Spesialdesignet universalglass

Jancis Robinson, en av verdens mest anerkjente vineksperter, har lenge vært overbevist om at man bare trenger én type vinglass. Hun har samarbeidet med den anerkjente produktdesigneren Richard Brendon om å utvikle et perfekt utformet vinglass som gir optimal smaksopplevelse for alle typer vin uansett druetype, stil og farge.

Glassblåserkunst i verdensklasse

Hvert enkelt glass og hver karaffel er munnblåst av noen av verdens ypperste glassblåsere.  Kolleksjonen er laget av blyfritt krystall, og den tynne glassveggen sammen med svært lett vekt gir en optimal smaksopplevelse. Et elegant kvalitetsglass som gjør hverdagen mer festlig og samtidig passer til den mest høytidelige anledning.

Passer i oppvaskmaskinen

Glassene er utstyrt med en stett som gir en korrekt høyde med god balanse i hånden – og som samtidig gjør det robust nok til vask i oppvaskmaskinen. Fraværet av bly gjør også at overflaten ikke gråner med tiden, men fremstår med høy glans i årevis.

Enklere vinliv

Glasset er perfekt for deg som ønsker å gjøre det enklere å nyte god vin eller for deg som har begrenset med plass i kjøkkenskapene.

Glassene til Jancis Robinson stilles ut på Oslo Vin- og matmesse

Symposium er importøren av glassene til Jancis Robinson. Symposium treffer du på Oslo Vin- og matmesse som arrangeres 13. juni på Gamle Logen i Oslo.

For mer informasjon og kjøp av billetter, klikk her.

Kjøp glassene med hyggelig messerabatt

Som deltaker på Oslo Vin- og matmesse, så kan du bestille glassene med 20% messerabatt. Mer informasjon om dette får du på standen til Symposium.