Hektisk vinhøst – se noen av høstens aktiviteter

Del på Facebook

Etter to år med coronastille, så er Norge for alvor i ferd med å komme tilbake. Allerede har det vært en rekke vinrelaterte messer og smakinger, og høsten ’22 begynner virkelig å ta form. Her får du en oversikt over noen av de aktiviteter Norske Vinklubbers Forbund arrangerer, enten i egen regi eller i samarbeid med andre aktører. Allerede i dag kan du sikre deg billetter, mens for andre er ikke alle detaljer på plass ennå. Vi regner også med at det vil komme til  noen flere programposter, så følg med på våre hjemmesider.

Og husk at du som medlem av en vinklubb tilsluttet Norske Vinklubbers Forbund alltid vil ha rabatterte billetter. Er verken du eller vinklubben din medlem, så kan du melde deg inn som «Personlig medlem», dette koster kr. 250,- pr år. Les mer her: https://nvkf.no/om-nvkf/bli-medlem/.

Fine Wine and spirits

31. august, Lysaker Brygge. Vinetums egen messe i egne lokaler, med ca 30 produsenter til stede.  Mer informasjon og billetter finner du her. https://www.checkin.no/event/45322?action=invite&category=27963&pass=xFWkJWYtFZue9mVq3MTT

Master Class Côte du Rhône

7. september. DS Louise, andre etasje. Master Class med 9 utvalgte viner, presentert av Mai Tjemsland, Master of Wine. Benytt anledningen til å bli kjent med viner som er perfekte til den årstiden vi snart går inn i. Kraftige gryteretter og vilt er perfekt match for viner fra Rhône. Billetter bestiller du her: https://www.checkin.no/event/45379/cotes-du-rhone-masterclass-med-mai-tjemsland

«Fin Vin og Brennevin»

22. september, Gamle Logen. «Fin Vi & Brennevin» er i ferd med å bli en av de mest populære vinmessene, med høy kvalitet på viner, brenneviner og eksklusive seminarer. Messen med fokus på vin med pris over kr. 250,- pr 0,75l flaske, brennevin, samt nyheter og nye årganger.
For billetter, se: https://vinbrennevin.no/arrangementer/fin-vin-brennevin/

Master Class med Chateau Latour-Martillac

Mandag 3. oktober. Sted ikke bestemt ennå, men følg med på vår hjemmeside for snarlig publisering av mer informasjon og påmelding.

Øko/Bio/Naturvin

18. oktober, Gamle Logen. Vår egen messe dedikert økologisk og biodynamisk vin, samt naturvin. Supertilbud for våre medlemmer, kjøp en billett til kr. 300,- og ta med deg inntil 3andre for kun kr. 200,- per person.
Se https://www.checkin.no/event/40984/okologisk-biodynamisk-og-naturvin for mer informasjon og påmelding.

Master Class med Enrico Nada

3. november. Master Class med vinmaker Enrico Nada, kvalitetsprodusent fra Piemonte. Master class holdes i Oslo Domkirke, i Gravkrypten, Rotteinngangen (lav kjellerinngang, nordøst-siden av kirken, v-a-v Esaias vinbar).Smak 11 viner, både musserende, hvitt og selvfølgelig rødt.
Se https://www.checkin.no/event/46536/the-rising-star-of-barbaresco-master-class-med-enrico-nada for mer informasjon og påmelding..

Julemat og vin

17. november på Matkurs.no. Vår egen messe hvor vi serverer små tallerkener med forskjellige juleretter. En av våre aller mest populære messer.
Se https://www.checkin.no/event/40990/for-julen-ringes-inn