Interessert i ren mat? – Les Ren Mat!

Del på Facebook

REN MAT er i en særstilling i Norge. Det gis ut flere interesseaviser og magasiner som handler om mat, men ingen er så rendyrket på helse, et grønnere liv, økologisk og ekte mat som Økologisk Norge sitt magasin.

Magasinet kommer ut fire ganger i året, fordelt på sesongene. Gjennom gode reportasjer og intervjuer, undersøkende journalistikk og dypere informasjon om mat og råvarer hjelper vi deg som er forbruker å finne de sunne alternativene. Ut fra en helhetlig tanke mener vi at mat, så langt som mulig, må produseres på naturens premisser.

 

REN MAT utgies av organisasjonen Økologisk Norge, en ideell medlemsorganisasjon som arbeider for mer økologisk mat og landbruk i Norge. Distribusjon gjøres gjennom medlemskap i Økologisk Norge, abonnement og hos utvalgte forhandlere.

 

Interessert? Meld deg på Oslo Vin- og Matmesse:

Ren Mat kan du møte på Oslo Vin- og matmesse, som arrangeres i Gamle Logen, Oslo, 6. juni. Her finner du også et stort og spennende utvalg av vin og kortreiste spesialiteter. Alle varer, unntatt alkoholholdige, kan kjøpes på messen.

Se https://www.deltager.no/oslo_vin-_og_matmesse_2018_06062018 for mer informasjon og påmelding.