Kom og smak fruktvinene fra Skott Gård!

Del på Facebook

Isplomme er basert på gårdens plommer og er den først av sitt slag i Skandinavia. Plommene plukkes når de har rett modningsgrad. Most av plommene fryses og når det setter inn med kuldegrader gjennomgår plommemosten en utendørs fryse/tine-prosess hvor den søteste saften tappes fra. Dette settes så til kaldgjæring over lang tid.

Håndplukkede, vakre hvite blomster fra gårdens svarthyllbusker er råstoff for Hylleblomstvinen.
Ved sankthanstider blomstrer svarthyllen. Da er de velduftende blomsterklasene klare til å klippes en for en. Prosessen er en krevende og langsom kaldgjæring som følges nøye opp.

Mandag 22. mai arrangerer Norske Vinklubbers Forbund for 12te gang Oslo Mat- og Vinmesse i Gamle Logens ærverdige lokaler. Her har vi samlet nesten 60 utstillere innen vin, mat og andre spennende bransjer. Du vil her ha mulighet til å smake et hundretalls forskjellige viner, kortreiste matspesialiteter, eksklusive olivenoljer og mye annet spennende.

Skott Gård, som er omtalt over, er bare en av de mange spennende utstillerne som du kan møte på Oslo Mat- og Vinmesse. I tillegg til de mange utstillerne, så arrangerer vi en rekke seminarer og master class.

Seminar og master class melder du deg på samtidig med messen, klikk her for mer informasjon og påmelding.