Mat- og vinreiser med Escape Travel

Del på Facebook

Vingårder med bugnende bord og de beste vinene i glasset, vineksperter som lærer deg om viner og vinsmaking – og spennende opplevelser utenfor masseturismens veltrådde stier. Det får du med Escape Travel!

 

Vi tilbyr:

  • Gruppereiser i Europa og resten av verden med besøk på vingårder
  • Elvecruise gjennom Europas kjente vindistrikter
  • Skreddersydde reiser for familier, venner eller kolleger som vil ha unike mat- og vinopplevelser

 

Turene våre er laget av dyktige turskreddere med unik spesialkompetanse og lang erfaring. Vi vektlegger unike steder og velger bosted med omhu: små koselige hotell, lokale gårder eller gamle slott. På noen av turene våre har vi med vineksperter som øser av sin kunnskap underveis og gjør deg til en bedre vinsmaker.

 

Her er våre eksperter:

Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord er prisbelønnet journalist, Norges mest leste vinjournalist, og bestselgende forfatter. Den unike formidlingsevnen og pedagogiske tilnærmingen til vinfaget går hånd i hånd med hennes sprudlende vesen. 

 

 

Geir Salvesen 
Geir Salvesen er journalist, forfatter og vinekspert, og har bakgrunn som Aftenpostens vinspaltist gjennom 26 år. Når vi er på tur med Geir, får han innpass på vingårder hvor de normalt ikke tar imot turister. Han kjenner vinmakere, vindyrkere, direktører og folk flest på utallige vingårder.

 

 

Gunnhild Bjørnsti
Gunnhild er livsstilsjournalist og skriver vinspalten i Tara magasin. Hun er også utdannet sommelier fra Kulinarisk Akademi, og har reist verden rundt og besøkt de fleste vinområder. Gunnhild liker å møte menneskene bak vinene, og vil lære hvordan vinmakerne tenker.

 

 

Christer Berens
Christer er kåret til Norges beste vinkelner to ganger og har bakgrunn fra restauranter som Bagatelle, Bølgen & Moi og Le Canard. Han har også skrevet en rekke mat- og vinbøker og er fast innslag på TV2s God Morgen, Norge og P4s Nytelsesfredag.

 

Møt Escape Travel på Oslo Vin- og matmesse

Escape Travel treffer du på Oslo Vin- og matmesse som arrangeres 13. juni på Gamle Logen i Oslo. For mer informasjon og kjøp av billetter, klikk her.