Møt vinentusiastene fra Trøndelag.

Del på Facebook

BAP import ble stiftet i mars 2017 av fire vinentusiaster fra Trøndelag. Ønsket var å importere kvalitetsvin fra utvalgte produsenter med begrenset størrelse. 

Sammen drar de på hyppige turer for å knytte kontakt med produsenter med en årsproduksjon opp til ca 100.000 flasker. For å kvalitetssikre alt, så har de besøkt alle sine produsenter og inspisert vinmarkene, vinkjellerne og produksjonen med produksjonsutstyret. Det gir de trygghet for at vinene de tilbyr, er laget med tanke på kvalitet hele veien fra vinranke til flaske. Flere av produsentene er økologiske, og alle arbeider utrettelig med å bli stadig bedre. Det er opptil flere hundre års vinmakertradisjoner hos noen av dem.   

 

Kort om deres produsenter:

 • Baron Di Pauli
  I Alto Adige holder Baron Di Pauli til ved vakre Kaltern See.  Baron Di Pauli har over 300 års vinproduksjon. De siste år i en joint venture med Kellerei Kaltern.
 • Sobrero Vini  
  Sobrero Vini er en gammel spansk familie som nå er i 3. generasjons vinproduksjon i Castiglione Falletto i hjerte av Barolo, Piemonte.
 • Istine  
  Istine er deres leverandør fra Radda in Chianti. Vingården har 3 vinmarker med samlet areal på 20 Ha.  Istine er sertifisert organisk.
 • Le Fonti  Fattoria
  Le Fonti er deres leverandør fra Panzano i Chianti Classico.  Vingården har 9 hektar med vinmarker som ligger 450 moh. Le Fonti er sertifisert organisk.
 • Borgo San Daniele  
  Borgo San Daniele er deres leverandør fra Cormons i Friuli.  Vingården har 19 hektar med vinmarker som ligger 400 moh. Borgo San Daniele er sertifisert organisk.

 

Møt vinentusiastene på Oslo Vin- og matmesse

BAP Import er en av de mange importørene du treffer på Oslo Vin- og matmesse som arrangeres 13. juni på Gamle Logen i Oslo.

For mer informasjon og kjøp av billetter, klikk her.