Nytt nummer av Bulletin er her.

Del på Facebook

I Bulletin nr. 3-2019 finner du, som vanlig, mye godt lesestoff for deg som er interessert i vin, det være seg det ferdige produktet eller produsenter, områder, druer mm.

Kjenner du til engelsk eller tysk musserende vin? Hvis ikke, så gir Cathinca Dege deg en innføring i dette temaet. I tillegg har vi testet et meget stort utvalg av disse vinene, med et resultat som overbeviste de utvalgte testerne om vinenes berettigelse og lyse fremtidsutsikter. Temaet engelske og tyske musserende viner rundes av med Jan Peter Aursnes, osteperler.no, sin anbefaling av oster som du med fordel kan nyte sammen med disse vinene.

Christer Byklum har smakt seg gjennom 104 Bordeaux’er, alle under kr. 400,- og hva han mener om disse kan du også lese både i Bulletin og her på hjemmesiden vår.

Liora Levi har vært i Canada, og hva hun opplevde der, og hva hun smakte, kan du lese i siste utgave av Bulletin. Likeledes så har Ann Samuelsen besøkt Amerikas «up and coming» vinregion – Virginia. Nevnes bør også Mai Tjemsland, MW, sitt besøk i New Zealand, hvor hun avdekker hva som skjer der.

For øvrig finner du, i dette 60-siders bladet, mange andre interessante artikler fra våre faste skribenter.

Klikk her for å komme til magasinet.

Bladet er åpent for alle, og del gjerne linken med andre.