Seminarene er populære, og det lønner seg å melde seg på tidlig. Her fra en master class i 2016.

Seminarprogrammet er klart!

Del på Facebook

Åretst seminar har stor spennvidde, og her burde det det være noe for alle og enhver. Seminarene / masterclassene er gratis men i og med at det er begrenset plass, så er det påkrevet med forhåndspåmelding.

 

Kl. 16:30 – Vincruise med SeaDream

SeaDream Yacht Club er av reisemagasinet Conde Nast Traveler rangert som en av de 100 beste reiseopplevelsene i verden. SeaDream var det eneste rederiet på listen, de 99 andre var hoteller. Her får du høre mer om konseptet, samtidig som det smakes fire viner, to fra Stag’s Leap Wine Cellars og to fra Chateau Ste .Michelle Wine Estates
Påmelding her!

 

Kl 17:20 – Bruwer Raats masterclass

Bruwer Raats ble kåret til «Winery of the Year» i 2018-utgaven av den sørafrikanske vinbibelen Platter Guide. Historien forteller at det var en tidligere Raats-generasjon som brakte både chenin blanc og cabernet franc til Sør-Afrika. Og fokuset ligger fortsatt fast – dette er et hus som skal være ledende på viner laget på disse to druetypene.
Påmelding her!

 

Kl. 18:10- Smaking av viner fra Loire

Joseph Mellot er en familiedrevet vinprodusent i Loire som startet allerede i 1513. Det produseres viner fra hovedsakelig Sancerre og Pouilly-Fumè. Vinetum vil guide dere gjennom et utvalg av viner laget av Sauvignon Blanc-druen fra forskjellig jordsmonn i Loire.
Påmelding her!

 

Kl. 19:00 – «Vin – et naturprodukt?»

Alle vet at vin lages av druer, men de færreste vet nok hva som egentlig foregår i kjellerne rundt om når druer skal bli til vin. Det finnes nemlig mange snarveier i moderne vinproduksjon som de færreste av oss er klar over. Visste du at vin er det eneste næringsmiddelet der det ikke trenger å stå på etiketten hva som den egentlig inneholder?
Påmelding her!

 

Alle seminarene er gratis, men betinger at man er påmeldt Oslo Vin- og matmesse, og at påmeldingen er betalt.
For mer informasjon om messen, samt påmelding, klikk her.