Spennende ny nettbutikk har alt for den vininteresserte

Del på Facebook

– I Norge er det mange mennesker med stor interesse for vin, og som er villig til å bruke midler på sin interesse. Å bygge sin egen vinkjeller, investere i et vinskap, eller skaffe seg møbler og/eller annet til sitt hobby, er en naturlig følge av denne interessen, sier Jakob Dau, gründer og daglig leder i Wineandbarrels. – Vi i Wineandbarrels har levert kvalitetsvarer til kunder i Danmark, Sverige, England og store deler av Europa i flere år. De har til og med levert til land som Russland, Hong Kong, USA og New Zealand. Nå satser vi i Norge, hvor hverken språk eller transport vil skape problemer.

Jakob Dau startet Wineandbarrels i 2008. Jakobs store hobby har vært vinlaging, noe han har holdt på med i over 30 år. Det startet med fruktvin, men i de senere årene har han plantet en del vinplanter og lager nå sin egen vin, dog fortsatt kun på hobbybasis.

Wineandbarrels er distributør og agent for en lang rekke europeiske produsenter av vinskap, møbler, vinglass, vintønner og øvrig tilbehør til vin, og selger sine produkter både til den vininteresserete konsument, men også til firmaer. De fleste agenturene er for hele Norden, mens noen kun for Tyskland og England.

Informative nettsider
Etter en rask gjennomgang av alle produktene, slår det meg at her er det ikke bare om å gjøre å selge. Sammen med samlesiden for den enkelte produktgruppe, er det også tekster som er nyttig for leseren å sette seg inn i, da de i hovedsak handler om hva man som kunde bør tenke igjennom ved valg av produkt. Dette erstatter selvfølgelig ikke en personlig veiledning, men ligger ganske tett opp til. Og ønsker man mer informasjon, så finner man enkelt telefonnummer til deres kundebehandlere.

Utvalget er bredt, og spenner fra enkle korketrekkere til via glass og champagnesabel til hyllesystemer og vinskap.  I tillegg til sine egne agenturer er Wineandbarrels også forhandler av en rekke produkter fra veletablerte produsenter som Bosch, Vestfrost, Liebherr, Climadiff og Avintage.

Her kan du få inspirasjon
Har du planer om å innrede en vinkjeller, så kan du finne mange forslag her. Med nesten et dusin forskjellige leverandører, så har du mange muligheter. Du kan også benytte deres online planleggingsverktøy, hvor du i på din pc bygger opp vinkjellerens interiør. Du ser hele tiden prisen på de valgte modulene, og når du er ferdig så kan du med noen få tastetrykk konvertere skjermbildet til en bestilling. Trenger du litt inspirasjon til innredning av vinkjelleren, så finner du mange bilder med kjellere bygget med interiør fra  Wineandbarrels forskjellige leverandører.

Wineandbarrels har registrert seg med et norsk selskap (NUF), slik at det er enklere for norske kunder å handle med dem, uten problemer med toll, moms og andre avgifter.

Se www.wineandbarrels.no