Naturvin - fra før eller etter syndefallet? Svaret får du kanskje kl. 19:00.

Spennende seminarer på messen 18. oktober!

Del på Facebook

På vår messe dedikert økologisk vin, biodynamisk vin og naturvin, arrangerer vi tre spennende seminarer.  Messen arrangeres 18. oktober i Gamle Logen, Oslo.
På seminarene vil du kunne fordype deg i et utvalg viner samtidig som du får ny kunnskap. Alle seminarene er gratis. Det er begrenset med antall plass, så vil du sikre deg plass på et eller flere av seminarene, råder vi deg til å melde deg på så snart som mulig.

Tilbud om seminarene får du etter at du har bestilt din(e) billetter, og billetter kjøper du her: https://app.checkin.no/event/40984/okologisk-vin-biodynamisk-vin-og-naturvin  

Her er seminarene:

Kl. 17:00 – Closerie Saint Roc

Emeline Callet, eksportsjef i dementer-sertifisert Bordeauxprodusent Closerie Saint Roc presenterer noen av slottets viner. Dette er både elegante og juicy i stilen og ikke høy alkohol. I tillegg til de to vinene som er å finne på Vinmonopolet vil Emeline ta med seg og presentere en ekstra vin.

Smakingen ledes av Emeline Callet fra Closerie Saint Roc

 

Kl. 18:00 – Økologisk vin, biodynamisk vin, naturvin – hva er hva?

Bli med på en spennende smaking av 4 ulike viner som faller innenfor de tre kategoriene; økologisk, biodynamisk og naturvin. Hva er forskjellen på de tre og hvorfor velger vinmakere å produsere sine druer og viner etter disse ulike prinsippene? Kan dette være løsningen på utfordringer knyttet til vinproduksjon i lys av dagens klimaforandringer?

Smakingen ledes av Marianne Ekfelt Turpin fra Vingruppen

 

Kl. 19:00 – Naturvin, himmel eller helvete 

Slangen i paradis og hva er konsekvensen av det store syndefallet?

Ordet for kvelden trekker de historiske linjene og sjekker ut naturvin før og etter Adam og Eva knasket i seg eplene. Ta med vininteressen og 1. Mosebok. Vi gjør botsøvelse over noen syndere og skriver «Juicy og digg» eller «Mousy» inn i avlatsbrevet.

Smakingen ledes av Ingar Grønstad fra Interlope