Sirupene er aktuelle til kirvarianter, coctails, drinker og til smaksetting av øl, både i ferdig øl og i bryggeprosess. Alle sirupene benyttes til marinader, dressinger, sauser, gryter, grilling, garnityr og smaksforsterker til alle typer råvarer.
Sirupene er uten konserveringsmidler og tilsetningsstoffer, og har årelang holdbarhet. Norsk havsalt tørkes sammen med urter, sopp, krydder, sitron eller bær og blir til smaksrike salttyper, til bruk i all matlaging.
Linnea Finnskogen sine siruper passer godt til matlaging, men de passer vel så godt i drinker!
Her kommer noen enkle, men gode drinker med våre siruper. Vi har flere oppskrifter på lager, så kom innom oss på Vin- og matmessen så deler vi de med deg.
Interessert? Meld deg på Oslo Vin- og Matmesse:
Linnea Finnskogen måtte dessverre melde avbud på grunn av akutt sykdom, men du kan fortsatt smake ca 400 viner og andre spesialiteter og viner, på Oslo Vin og Matmesse som arrangeres på Gamle Logen i Oslo, onsdag 6. juni. Alle varer, unntatt alkoholholdige, kan kjøpes på messen.
Se https://www.deltager.no/oslo_vin-_og_matmesse_2018_06062018 for mer informasjon og påmelding.