TEMPTECH er Nordens største leverandør av vinskap

Del på Facebook

Temptech selger sine produkter i hele Norden i tillegg til flere land i Europa. Med kvalitet og design i høysetet er det ikke uten grunn at anerkjente restauranter, vinsamlere og vinimportører sverger til vinskap fra Temptech.

Med over 70 000 solgte vinskap kan de trygt kalles seg Nordens største leverandør av vinskap! I tillegg til vinskap og kjøleskap omfatter vårt produktutvalg også utstyr og tilbehør til vinkjellere, vintilbehør, isbitmaskiner, kjøleskap for storhusholdning og restaurant, barkjøleskap og displaykjøleskap.

Produktene selges blant annet hos de store elektronikk-kjedene og utvalgte kjøkkenforhandlere.

 

Interessert? Besøk Oslo Vin- og matmesse

Onsdag 6. juni arrangerer Norske Vinklubbers Forbund for 13de gang sin vin- og matmesse i Gamle Logens ærverdige lokaler. Her har vi samlet nesten 60 utstillere innen vin, mat og andre spennende bransjer. Du vil her ha mulighet til å smake et hundretalls forskjellige viner, kortreiste matspesialiteter, eksklusive olivenoljer og mye annet spennende.

Temptech er bare en av de mange spennende utstillerne som du kan møte på Oslo Vin- og matmesse. I tillegg til de mange utstillerne, så arrangerer vi en rekke seminarer og master class.

For mer informasjon og påmelding, klikk her.