Utstillerne gleder seg til en ny runde med Fin Vin & Brennevin, her fra 2021-utgaven.

I dag kl. 16:30 åpner Fin Vin & Brennevin

Del på Facebook

Møt et femtitalls utstillere med over 500 varer du kan smake på.

På messen Fin Vin & Brennevin har vi samlet et 50-talls utstillere som alle har ambisjoner om å tilby deg kun de gode varene. Så og si alle vinene som er tilgjengelig koster minimum kr. 250,-, og det er viner fra de fleste av verdens hjørner. Her finner du varer fra etablerte vinland som Frankrike, Italia, Tyskland og Spania, men også gode viner fra f.eks. Romania og Moldova. Her kan du gå fritt fra bord til bord, fra importør til importør, og fra smaksprøve til smaksprøve. I tillegg til mange fantastiske viner og brenneviner, så møter du utstillere som tilbyr egnede lokaler for lagring av vin, dersom du ikke har kjellerplass nok. Eller hva med å smake spekemat fra Tind? Er du interessert i å høre om vinglass, så har Riedel importør egen stand.

Hva finnes på messen?

Er du nysgjerrig på hva som møter deg på Gamle Logen? Sjekk Vinify-appen. Her er så og si alle vinene og brennevinene registret, sortert på importør. Har du ikke Vinify-appen, så anbefaler vi at du laster den ned. Vinify vil gi deg en bedre messe-opplevelse.

På en egen stor stand i første etasje finner du smaker fra Kroatia. Her vil det være smaksprøver på kroatiske spesialiteter, presentasjon av reisemål og du kan smake vin fra Kroatia. Dette er kroatiske produsenter som ennå ikke har en norsk importør, – men hvem vet, kanskje blir det en god match mellom produsent og importør?

Fin Vin & Brennevin er en av de første og største messene etter gjenåpningen og over 300 har allerede sikret seg billett. Men det er ikke for sent, det er fortsatt noen billetter igjen.

Fortsatt noen ledige plasser på to seminarer

Det er også noen ledige plasser på to av seminarene vi arrangerer; til både seminaret med cognac-produsenten Remy Martin og den tyske vinprodusenten Philipp Kuhn er det fortsatt ledige plasser.

For å bestille billett, klikk her: https://vinbrennevin.no/arrangementer/fin-vin-brennevin/