Ha litt olivenolje på en non-stick stekepanne på middels høy varme. Legg i hvitløk, og stek i 2-3 minutter til den er myk. Vask og kutt tomatene i terninger og ha de i stekepannen sammen med tomatpuré, kyllingbuljong, spisskummen, løkpulver, paprika, 1 liten neve koriander, salt og pepper. Legg i kikerter og la det hele småputre i ca 45 minutter, rør i blandingen av og til. Ha i mer kraft hvis sausen blir for tykk.
Jeg kjøpte inn en fint stykke torsk med skinnet på, vasket det i rennende kaldt vann og tørket det med kjøkkenpapir. Etter å skjært den i passe store porsjonsstykker kan du legge fiskestykkene pent i en olivenoljesmurt og lett saltet ildfast form, Ha over litt salt, pepper, paprika og en dæsj med olivenolje.
Når tomatsausen er ferdig, heller du den forsiktig over fisken og setter formen i ovnen på 200 grader C, i ca 15-20 minutter eller til fisken er gjennomstekt. Da er det bare å servere den, gjerne sammen med potetstappe og finkuttet koriander over. Enkelt og godt!