Unik mulighet for å smake og forstå viner som er biodynamisk laget.

Del på Facebook

Biodyvin ble opprettet i 1995 og består av 135 vinprodusenter i Frankrike, Tyskland, Italia, Portugal og Sveits. Det er bare eiendommer som helt biodynamisk drevet, eller de som har forpliktet seg til full konvertering etter tre år. Biodynamisk drift er først og fremst et spørsmål om å ta vare på jorda. Målet er å opprettholde balanse og å skape betingelsene for harmoni mellom jorden, planter og miljø.

Denne messen er en unik mulighet til å bedre forstå de biodynamiske prinsipper, månekalender, planters forberedelser, dynamisering, kompost, – velkjente indyrkere som Olivier Humbrecht fra Alsace, Stéphane Tissot fra Jura, Bürklin-Wolf fra Tyskland, Avignonesi fra Italia, Emmanuel Giboulot fra Burgund vil forklare nærmere. Men du kan også oppdage produsenter fra Korsika, Sveits, Rhône og Loire-dalen, eller smake på Sancerre, Riesling, Champagne, Muscadet, Bordeaux, Crozes-Hermitage, Chateauneuf-du-Pape, som internasjonalt anerkjennes som det sanne uttrykk for deres jord og druer, fri for kjemikalier og ønologiske behandlinger. De fant alle løsninger og bedre kvalitet i sine viner og et bærekraftig landbruk ved å eksperimentere og bruke biodynamiske metoder.

På Vippa treffer viner fra 47 produsenter, 4 vinland, 13 vinproduserende områder, mer enn hundrevis av viner. Dette må du ikke gå glipp! Meld deg på allerede i dag, for en uforglemmelig vindag.

Klikk her for mer informasjon og påmelding.