Vincruise med SeaDream Yacht Club

Del på Facebook

SeaDream var det eneste rederiet på listen, de 99 andre var hoteller. I tillegg kåret magasinet SeaDream til «World’s Best Small Passenger Shipping Line», og rederiet mottok den høyeste ratingen av alle cruiserederier noensinne – store som små.

Hvordan klarer SeaDreamstvilling-yachter å sjarmere selv den mest kresne og reisevante passasjer i senk, år etter år?

Noe av hemmeligheten ligger i at det norskeide rederiet ikke opererer i cruise-bransjen, men innen yachting.  Rederiets to yachter har plass til 112 passasjerer og fører et mannskap på 95. Om bord har man skapt et konsept med skyhøy luksusfaktor og tidløs eleganse som sikrer etterlengtet avslapning og helt unike opplevelser. Selvfølgelig er det kun romslige lugarer ombord, alle med havutsikt, attpåtil med Bvlgari-produkter ventende på baderommet.

Det gastronomiske nivået ombord holder selvsagt ypperste internasjonal klasse, og tilgangen på champagne og kaviar er rikelig og inkludert – for den som måtte ønske det.  Og for å ta de kulinariske opplevelsene til nye høyder, så har selskapet utviklet sine helt unike vinseilinger – SeaDream Wine Voyages: Seilinger hvor man som gjest har muligheten til å møte personlighetene bak store og anerkjente vinhus.  Man kan ganske enkelt oppsummere det som en lang winemaker’s dinner.
Smak og lær av eier av vinhuset ved å delta på vinsmakinger som også er inkludert i din pakke. Enda mer av vinverden og den kulinariske verden kan oppleves gjennom utflukter i de gitte havner.

En vinseiling er den perfekte ferie for en mat og vinelsker. Hver utvalgt seiling har sitt unike program – velg din favoritt seiling basert på hvem du ønsker å møte, og hva du ønsker å smake.

Se www.seadream.com/winevoyages for mer informasjon.

 

Se det beste av verden fra verdens beste

I tillegg til service og mat fra verdens beste er også destinasjonene er i særklasse. Fra mai til oktober opererer tvilling-yachtene i Middelhavet og tilbyr spennende havner fra Malaga i vest til Athen i øst.  Og for den som alltid har hatt et ønske om å oppleve det unike og ekte Cuba, så kan man gjøre det på SeaDream-måten i januar 2019. Tilbring 7 netter i og rundt Cuba, og opplev mangfoldet som denne øyen har å by på.

Vinterstid seiler begge skipene i Karibia, og de norske offiserene navigerer frem til de helt sjeldne og vakre perlene. Ja, enkelte steder manøvreres yachtene bokstavelig talt helt inn på stranden. For den eventyrlystne venter det en vannsportmarina i hekken på hvert fartøy hvor man fritt kan benytte små seilbåter, vannscootere eller kajakker for å utforske nærområdet for dagen. Og selv etter en lang og opplevelsesrik dag med sjøaktiviteter eller severdigheter i land, venter nye eventyr ombord på yachten.

Hva med å se en utendørs kino på akterdekket kveldstid akkompagnert av årgangsvin og nydelige småretter? Litt senere kan dere jo tusle fra lugaren i de superbehagelige morgenkåpene opp til toppdekket hvor en nyoppredd Balinese Dream Bed venter. Lite er som å tilbringe en natt sammen under en magisk stjernehimmel i eksotiske farvann

 

Velkommen om bord!

 

 

Interessert? Besøk Oslo Vin- og matmesse

Onsdag 6. juni arrangerer Norske Vinklubbers Forbund for 13de gang sin vin- og matmesse i Gamle Logens ærverdige lokaler. Her har vi samlet nesten 60 utstillere innen vin, mat, reise og andre spennende bransjer. Du vil her ha mulighet til å smake et hundretalls forskjellige viner, kortreiste matspesialiteter, eksklusive olivenoljer og mye annet spennende.

SeaDream Yacht Club er bare en av de mange spennende utstillerne som du kan møte på Oslo Mat- og Vinmesse. I tillegg til de mange utstillerne, så arrangerer vi en rekke seminarer og master class.

Du kan få en nærmere presentasjon av SeaDreams konsept og turer i deres presentasjon på messen kl. 16:30. Her vil du også få en liten forsmak på yachtenes vinutvalg, i form av en vinsmaking underveis.

For mer informasjon og påmelding, klikk her.