Vinmessen 18. oktober – ekstra rimelig for deg som er vinklubbmedlem

Del på Facebook

Du som er medlem av en vinklubb tilsluttet Norske Vinklubbers Forbund, får ekstra god pris på vår neste vinmesse. 18. oktober arrangerer vi messe dedikert økologisk vin, biodynamisk vin og naturvin.

Messen arrangeres på Gamle Logen, på Grev Wedels plass 2 i Oslo. Under messen går du fritt fra bord til bord og smaker på viner, snakker med fagfolkene på standen og ellers mingler med andre vininteresserte. Allerede har vi over 20 utstillere plass, og vi forventer at noen flere tilkommer den nærmeste tiden.

Ordinær billettpris er kr. 400,-, men du som er medlem betaler kun kr. 300,-. I tillegg har vi gjort det ekstra fordelaktig å ta med inntil tre venner, naboer, kollegaer eller hvem du vil. Billettene for de du tar med deg koster kun 200,- per pers. Det betyr at er dere fire totalt, og en av dere er medlem, så koster det kun kr. 980,- for alle, eller kun kr. 245,- per person, og da er billettavgiften på kr. 20,- medregnet.

For mer informasjon og billetter, klikk her: https://nvkf.no/arrangement/nysgjerrig-pa-okologisk-og-biodynamisk-vin-samt-naturvin/