Fra venstre: Ian Hogell, Andrew Wigan, Peter Lehmann

Wigan velger golf

Del på Facebook

Andrew Wigan var med da Peter Lehmann startet for seg selv i 1979. Når han nå trekker seg tilbake etter 35 år, er det for å gjøre det han egentlig hadde tenkt han skulle få mer tid til i 1979: å spille golf.
Forbedre golfhandicappet
-Nå skal jeg endelig få ned golfhandicappet mitt, sier Andrew Wigan. Offisielt jobber han for Peter Lehmann Wines ut året. Men etterfølgeren er alt utpekt. Det blir Ian Hongell som overtar som «Chief Winemaker». Han er ingen novise i firmaet han heller, for Hongell har arbeidet sammen med Wigan de siste 16 årene.
-Ian Hongell er en sterk forsvarer av de verdier Peter Lehmann hadde da han startet dette vineventyret. Han vil satse enda mer på arbeidet ute i vinmarkene og på mer diversifisering av de ulike druene vi jobber med.
En av de største
Andrew Wigan regnes som ett av de største navnene innen australsk vinproduksjon. Hjemme i Australia har han vunnet det prestisjetunge Jimmy Watson Trophy. I tillegg har han også fått internasjonal anerkjennelse for sitt arbeide hos Peter Lehmann. To ganger, i 2003 og 2006, er han kåret til «Winemaker of the Year» av vinmagasinet Wine & Spirits.

Wigan skal bruke mer tid på å spille golf fra neste år, men han vil fortsatt være tilknyttet Peter Lehmann Wines som reisende ambassadør for ett av Australias mest kjente og beste vinhus.