Under vårt besøk i Wineandbarrels sitt showroom traff vi Jens Petter Dingtorp (t.v.) og Thomas Fossum-Lange, begge med solid erfaring fra blant annet Vinmonopolet og Maemo. De hjelper kundene med å velge rett produkt.

Wineandbarrels med spennende tilbud til våre medlemmer

Del på Facebook

Wineandbarrels er nettbutikken som nylig åpnet showroom i Oslo. Tanken bak etableringen av et fysisk showroom i Oslo er at du som kunde skal føle deg trygg på dine investeringer og at du kan få både veiledning og informasjon om de produkter du vurderer. I butikklokalene i Via Vika i Oslo kan du ta og føle på produktene, sjekke finish og kvalitet, samt studere de forskjellige løsningene.

I hele august og september tilbyr Wineandbarrels 15% medlemsrabatt på utvalgte produkter, les mer om dette nedenfor.

Etablert i 2008

Det er den vininteresserte dansken Jakob Dau som startet Wineandbarrels allerede i 2008, og i 2017 rettet de blikket mot Norge og åpnet en norsk nettbutikk.

– I Norge er det mange mennesker med stor interesse for vin, og som er villig til å bruke midler på sin interesse. Å bygge sin egen vinkjeller, investere i et vinskap, eller skaffe seg møbler og/eller annet til sin hobby, er en naturlig følge av denne interessen, sier Jakob Dau.
– Vi i Wineandbarrels har levert kvalitetsvarer til kunder i Danmark, Sverige, England og store deler av Europa i flere år, sier Jakob Dau, og supplerer med at de har til og med levert til land som Hong Kong, USA og New Zealand.

Wineandbarrels er distributør og agent for en lang rekke europeiske produsenter av vinskap, møbler, vinglass, vintønner og øvrig tilbehør til vin, og selger sine produkter både til den vininteresserte konsument, men også til firmaer.

Wineandbarrels har flere ledende merker i sitt sortiment, og tilbyr vinskap i «alle» størrelser, både frittstående og for innbygging.  Går du med planer om å bygge en vinkjeller, så kan du selv se på de mange løsningene Wineandbarrels tilbyr. Butikken fører også et bredt utvalg av glass, korkopptrekkere, puslespill og alle mulige (og umulige) duppeditter for den vininteresserte, sjekk selv på wineandbarrels.com.

Vurderer du å innrede en vinkjeller, så kan du også få hjelp til å planlegge dette.

15% rabatt – kun for våre medlemmer

Fra 1. august og ut september får du som medlem av en vinklubb tilknyttet Norske Vinklubbers Forbund hele 15% på et stort utvalg av Wineansbarrels sine produkter. Rabatten gjelder kun på ordinær pris og ikke kan kombineres med andre tilbud. Medlemsrabatt gjelder på følgende produkter:

For å få 15% rabatt, så kontakter man Wineandbarrels på [email protected] eller stikker innom showroom’et i Ruseløkkveien 26, Oslo, hvis man ønsker å kjøpe noe, så legger de inn ordren med rabatten. Du må også oppgi hvilken klubb du er medlem av for å få rabatten. Husk at det alltid er gratis frakt ved kjøp av vinskap!

Besøk gjerne wineandbarrels.no for å se hele vareutvalget.

Under vårt besøk i Wineandbarrels sitt showroom traff vi Jens Petter Dingtorp (t.v.) og Thomas Fossum-Lange, begge med solid erfaring fra blant annet Vinmonopolet og Maemo. De hjelper kundene med å velge rett produkt.