Årsmøte og digital vinsmaking med Weingut Leitz.

Del på Facebook

Tirsdag 16. mars avholder Norske Vinklubbers Forbund (NVkF) sitt ordinære årsmøte. Av hensyn til koronasituasjonen gjennomføres dette digitalt via Zoom. I tillegg til de ordinære og faste postene som gjennomgang av foregående år, økonomi og valg, vil det også bli lagt frem forslag til oppdaterte vedtekter for NVkF. Forslaget er en del av sakspapirene som allerede er sendt ut til påmeldte deltakere, og som ettersendes til de som melder seg på i de nærmeste dagene.

Våre årsmøter har alltid hatt en innledende vinsmaking eller messe som innledning. Dette følger vi opp i år også, dog i en digital og koronasikker rakke. Vi innleder årsmøtet med en digital vinsmaking, der vi møter ingen ringere enn stjerneprodusenten Johannes Leitz! Denne smakingen er gratis for årsmøtedeltakerne og du benytter samme deltakerlenke som til årsmøtet, denne får du tilsendt ved påmeldingen.

Johannes vil lede oss gjennom en smaking av to av sine viner:

  • 9120201 Leitz Rheingau Pinot Noir Rose 2020 kr 150,00. Basis
  • 8015001 Leitz Rheingau Riesling Trocken 2019 kr 146,00. Basis

Merk: Du er selv ansvarlig for å handle inn vinene som skal gjennomgås, dersom du ønsker å smake vinene. Du velger selv hvor mange av vinene du vil kjøpe inn og smake.

Du kan delta på den digitale vinsmakingen uavhengig av årsmøtet. Smakingen koster da kr. 100,-. Meld deg på her.
Er du medlem av en vinklubb tilsluttet NVkF, så får du 25% rabatt ved å benytte medlemmenes rabattkode. Denne finner du i vårt ukentlige nyhetsbrev. Smakingen vil bli tatt opp og vil være tilgjengelig i to uker etter smakingen.

PROGRAM

18:30- 19:30: Digital vinsmaking med Johannes Leitz
19:30-20:30
:   Årsmøte (kun for medlemmer av NVkF)

Slik melder du deg på:

For å melde deg på må du registrere deg. Når du registrerer deg, må du fylle inn navn, e-postadresse, hvilken vinklubb du tilhører og om du er en representant med stemmerett for din vinklubb. Les mer under om stemmegiving på årsmøtet [anker med lenke].

Når du har registrert deg, vil du motta en e-post som inneholder lenke til årsmøtet. Dette er samme lenke som til den digitale smakingen.

Sakspapirer sendes ut til påmeldte deltagere  før årsmøtet.

Registrer deg her.

Stemmegiving på årsmøtet:

Reglene for stemmerett er beskrevet i NVkFs vedtekter § 7. a. Det er kun representanter for medlemsklubbene som har stemmerett. Representanter for medlemsklubbene velges av medlemsklubbene etter følgende skala:

  • Medlemsklubber med inntil 50 medlemmer:  en  (1) representant
  • Medlemsklubber med 51-100 medlemmer:  to  (2) representanter
  • Medlemsklubber med mer enn 100 medlemmer: tre (3) representanter

På årsmøtet avgir man sin stemme ved avstemninger («poll»). Det er kun representanter med stemmerett for medlemsklubbene som skal svare på avstemningene. Ved behov vil vi kontrollere om de som har stemt har stemmerett opp mot registreringsinformasjonen. Det vil bli gitt tydelig informasjon om avstemningene underveis i årsmøtet.

Spørsmål eller hjelp til Zoom?

Trenger du hjelp til å melde deg på eller hjelp med Zoom? Ta kontakt med webredaktør med emnefelt «Årsmøte 2021».