Bulletin gir deg sommerens hyggeligste lesestoff

Del på Facebook

Nytt nummer av Bulletin er klar, med 60 sider om vin, vinmarker, druer og alt det andre som interesserer oss aller mest.

I dette nummeret har vi en stor test av røde viner fra Østerrike, hele 37 viner har vi smakt oss igjennom, med et meget hyggelig resultat. Østerrike har mange gode viner, ofte laget på de lokale druene St. Laurent, Blaufränkisch og Zweigelt, og historien om sistnevnte drue kan du også lese om i denne utgaven.

Videre har Christer Byklum testet Bordeauxviner, og gir deg i dette nummeret en fyldig gjennomgang av 2018-årgangen. Mai Tjemsland, MW, har besøkt Libanon og hennes reisebrev derfra kan du lese i denne utgaven av Bulletin. Liora Levi har også vært på reise, og etter hennes besøk på Kypros stiller hun et betimelig spørsmål: Når står Kypros for tur?

André Brattland, som står bak nettstedet botti.no, var en av de første til å gå «under» på Restaurant Under, og han deler sin opplevelse og erfaring med oss over seks sider.

Skal du til Madrid i sommer eller senere, så bør du få med deg Jon Bergs artikkel «Fra bar til vingård i Madrid». Her får du tips til både vingårder, spisesteder og Gin&Tonic steder å besøke, – noe for enhver smak. Jon Berg kjenner Madrid godt, noe som har resultert i boken «Smak spansk», som han har skrevet sammen med Rodrigo Belda.

Bulletin er åpen og kan leses av alle, her er ingen innlogging nødvendig. Bladet finner du her:

http://digital.findexaforlag.no/i/1138531-bulletin-nr4-2019

Du må gjerne dele linken til bladet, – jo flere lesere, jo bedre.

God sommer og god lesing ønskes dere alle!