Etter at Frey-familien i 2006 overtok Jaboulet, er det i dag oenologen og vinmakeren Caroline Frey som sitter ved roret.

Maison Paul Jaboulet satser på bærekraftig produksjon

Del på Facebook

Familien Jaboulet har laget vin i Rhônedalen i nesten to århundrer. Vinhuset lager viner fra alle klassifikasjoner i Rhône fra nord til sør, og tilsammen har Jaboulet 100 hektar vinmark.
I 1834 startet Antoine Jaboulet å plante vindruer i den fruktbare Rhône-dalen. Hans harde arbeid ga resultater som hans sønner Paul og Henri videreførte. Paul ga sitt navn til selskapet, og siden den gang har generasjonene fulgt hverandre i vinens navn.

I 2006 overtok derimot den sveitsiske Frey-familien firmaet Maison Paul Jaboulet. Frey-familien var opprinnelig Champagne-makere og eiere av Château La Lagune i Bordeaux. Med felles lidenskap for vin er det i dag oenologen og vinmakeren Caroline Frey som sitter ved roret, vel akkompagnert av etterkommer av Antoine Jaboulet; Frederic Jaboulet.

​Vinhuset jobber i disse dager bærekraftig og innen 2017, er alle Jaboulet vingårder enten økologiske eller biodynamiske. Vinmakerne bruker gamle tradisjonelle metoder, for å bevege seg inn i fremtidens vinproduksjon.