Piemonte. Foto: Vino Piemonte

Medlemsrabatt på mat- og vintur til Piemonte 24-28 mai, 2024

Opplev idylliske Piemonte fra 24 til 28 mai.

Del på Facebook

For NVkF-medlemmer er det nå en unik sjanse til å i oppleve idylliske Piemonte fra 24 til 28 mai. Turen arrangeres av Vino Piemonte. NVkF-medlemmer med venner og familie kan få kr 500 i rabatt per person på turen. Booking på e-post til sommelier Kjetil Blomvik på [email protected]. Husk å gi beskjed om at du er NVKF-medlem for å få rabatt. Pris NOK 18 450 (per pers. i dobbeltrom, inkl. frokost)

På denne turen kan du oppleve noe av det fantastiske Piemonte har å by på. Piemonte, nordvest i Italia, er etter manges mening Europas flotteste vinområde. UNESCO-landskapet er formet av flere tusen år med vinproduksjon. Kombinasjonen av et fantastisk landskap, en fenomenal matkultur og viner i verdensklasse
er det knapt noen andre steder som kan vise til. Rødvinene Barolo, Barbaresco og Barbera
representerer noen av Italias og verdens beste og mest berømte viner, og har sitt opphav her.
Området har en stor konsentrasjon av Michelin-restauranter og er kjent
for sterke mattradisjoner. Denne turen vil gå til selve kjerneområdet for alt dette. Dagene blir spekket med felles vinsmakinger, lunsjer og middager utenom det vanlige. Turen går også innom flere av Vino Piemonte AS sine villaer/vingårder og vinmarker.

Les mer om turen på hjemmesiden til Vino Piemonte. Medlemmer av NVkF får også rabatt på de andre turene, så fremt det er ledig plass. Se alle planlagte turer på Vino Piemontes hjemmeside.